FIT TIP

[Gratis Oligoscan gezondheidscheck]

Op 7 september tussen 13.30 – 18.00 uur mogen wij een gezondheidstest aanbieden van Oligoscan. Deze test duurt 10 minuten en is gratis. Pak deze kans dus, want normaal gezien betalen mensen € 74,- voor deze test.

Tijdens de Oligoscan-analyse krijg je een scan op de huid en die scan duurt een half minuutje. Het is een innovatieve en nieuwe methode die snel de mineraalwaarden en toxische zware metalen meet op celniveau. Hier maken bijvoorbeeld topsporter gretig gebruik van om vóór en ná het sporten deze waardes te meten en daardoor weten ze exact wat er moet gebeuren om zo snel mogelijk te herstellen en te groeien.

Deze methode is nu dus gratis beschikbaar voor jou. Gewoon een scan op de huid en het is dus NIET nodig om bloed te prikken.

Ben je in deze coronatijd bezig met je gezondheid en weet je dat het niet alleen in beweging zit, maar wil je een totaalplaatje? Dan is deze mogelijkheid voor jou. Neem de twijfel weg en laat je mineralenstatus testen met deze eenvoudige scan en je weet daarna direct het resultaat.

Zeg je nu ‘dit wil ik’? Stuur dan een mail naar info@apotheekdewitte.be. Wij sturen dan een mail terug waarin we vragen om je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en je voorkeur voor een tijdstip door te geven. Daarnaast is uw lengte, gewicht en bloedgroep zeer belangrijk om te weten. Met name de bloedgroep, die moeten we echt weten want de verschillende bloedgroepen vragen om verschillende instellingen voor de scan!

Kom je ook? Meld je aan op info@apotheekdewitte.be

(En over de veiligheid in verband met corona is natuurlijk nagedacht voor deze middag. Daarover vertellen we meer in de mail die je ontvangt na aanmelding)