FIT TIP

Oktober is kankermaand

Wij van Apotheek De Witte hebben een ecologische visie: we willen niet alleen doeltreffende producten aanbieden maar we kijken er ook naar of deze producten milieuvriendelijk zijn.

Deze maand is het de maand van kanker. Vreselijk woord en vreselijke ziekte. Niet alleen voor wat het betekent maar ook om wat de gevolgen zijn als je het krijgt. Zeker als je behandelingen krijgt. Je hoofdhuid en je haar kan pijn gaan doen. Je kunt last krijgen van je handen en voeten en broze nagels is ook een veelgehoorde klacht.

Om daarin verlichting te brengen hebben wij de producten van www.memecosmetics.fr in ons assortiment. Gemaakt door Judith en Juliette die beiden kanker van dichbij hebben meegemaakt. Ze hebben een gamma aan dermocosmeticaproducten gemaakt volledig afgestemd op mensen met kanker.

Al hun producten worden ontwikkeld met een zeer strikt formuleringscharter en ze gebruiken alleen ingrediënten van natuurlijke oorsprong. En daar houden wij van en daarom heeft Apotheek De Witte dit ook in haar assortiment. Meer weten, kom langs of mail ons op info@apotheekdewitte.be.