FIT TIP

Waarom wij je in onze apotheek van harte uitnodigen om wél binnen te komen

De regels worden steeds strenger, helemaal begrijpelijk want we moeten dit virus écht stoppen. Maar niets lijkt nog positief in al de communicatie van de overheid. Dit mag niet en dat mag niet. Blijf zoveel mogelijk thuis is het advies, maar dat kan gewoon niet altijd. Ik doe er dan ook alles aan om mijn apotheek zo veilig mogelijk te maken voor jullie, mijn klanten, mijn personeel én mezelf.

In mijn apotheek staat veiligheid hoog op de lijst. Dat was al vóór corona trouwens.
Zo heb ik vorig jaar bij de verbouwing een automatische kassa laten installeren. Door gebruik te maken van deze kassa hoef je geen geldstukken meer aan ons te overhandigen. Je stopt je geld in onze kassa en de kassa geeft automatisch het juiste wisselbedrag terug. Volkomen veilig dus en je mag bij ons dus ook zeker nog met contant geld betalen.

Verder vind ik de luchtkwaliteit in mijn apotheek bijzonder belangrijk. De lucht wordt sowieso elk uur volledig gefilterd en ververst met verse buitenlucht. Maar wat met de virussen en bacteriën die hier of buiten zouden aanwezig zijn?
Hiervoor ben ik op zoek gegaan naar een oplossing. Het is de Pure Blue Air installatie geworden, een extra toestel die een gezonde luchtkwaliteit garandeert door ionisatie van elk deeltje dat zich in de lucht bevindt. Dit garandeert een zuivere lucht in heel de ruimte, elk uur opnieuw en dit héél de dag lang. Klik op de link om een video over deze installatie te bekijken: https://www.pureblue-air.com/.

Wist je dat in mijn zaak 15 personen (10m²/persoon) tegelijk binnen mogen zijn? Zo heb ik om de veilige afstand te garanderen een pad uitgezet, een route met hartjes dat jullie gezond en veilig naar ons advies brengt.

Ten slotte is hygiëne ontzettend belangrijk en daar zie ik binnen mijn apotheek ook strikt op toe. Het kan gewoon, mijn apotheek is veilig.

Natuurlijk snappen wij ook dat je niet altijd veilig naar de apotheek kunt komen. Bijvoorbeeld als je zelf corona hebt of in quarantaine zit. Of misschien durf je echt niet uit huis gaan, zelfs niet naar veilige plekken. Ook dan kunnen wij je gewoon helpen en hebben wij begrip voor je situatie.

Is het echt niet mogelijk om naar ons toe te komen (en is er ook niemand die je daarmee kan helpen) dan komen wij naar je toe. Wat is daarvoor nodig?
- Gebruik bij voorkeur de APOCONNECT APP. Een app die je downloadt op je smartphone. Hij houdt een volledige aankoophistoriek voor je bij. Op een hele eenvoudige manier kan je reserveringen doen en communiceren met ons. Kom je code ophalen om in te loggen bij je volgende bezoek aan onze apotheek.
- Of stuur een WhatsApp met een foto van het voorschrift of product naar ons mobiel nummer 0468348606. Wij sturen je dan zeker een bericht terug.
- Je kan ons ook gewoon bellen op ons vast nummer 024526342 maar vaak zijn we zelf bezig met het adviseren van klanten en past het niet altijd om een volledige bestelling te noteren.

Vriendelijk verzoek: we willen graag thuisbelevering voor je doen, maar vraag het ons alleen als het echt niet anders kan. Als het echt niet anders kan dan staan wij natuurlijk voor je klaar, dus voel je niet bezwaard. Binnen 24 uur zorgen wij voor thuisbelevering van je voorschrift. Daar zijn wij als apotheek voor.

Veel succes!
An De Witte & team